Dragi roditelji i budući učenici naše škole,

Dana 13. srpnja 2019. u sustavu  NISpuSŠ objavit će se konačne ljestvice poretka (u 12.00h) nakon čega će na kartici Moj odabir biti omogućen dohvat Upisnice.

Učenici koji su stekli pravo upisa u Gimnaziju Karlovac moraju se službeno doći upisati (u Malu školu) u ponedjeljak, 15. srpnja 2019. od 8 do 13 sati.

Za upis u prvi razred učenici trebaju donijeti:

- Upisnicu koju će sami isprinati iz sustava upisi.hr (moći će se preuzeti iz sustava NISpuSŠ nakon što rezultati upisa postanu službeni). Upisnicu moraju supotpisati učenik i roditelj. Molimo vas da dopišete podatke koje sustav neće povući poput adrese, zanimanja roditelja itd.

- dokumentaciju na temelju koje su dobili dodatne bodove (zdravstvene teskoće, socijalni status, invaliditet…) tj. onu dokumentaciju koju su razrednici u osnovnim školama ručno unosili u sustav. Ovo se ne odnosi na bodove/direktan upis koje je sustav sam povukao (npr. državna natjecanja ili natjecanja u sportu ).

Nije potrebno nositi svjedodžbe, domovnicu ili rodni list. Za upis također nije potrebna potvrda liječnika školske medicine o nepostojanju zdravstvenih kontraindikacija.

Napomena na prirodoslovnu gimnaziju

Razinu njemačkoj jezika (početni ili napredni) učenici izabiru sami, te će svoj izbor priopćiti upisnoj komisiji na samim upisima.

Udžbenici

Popise udžbenika možete naći na kartici Škola / Popis udžbenika. Svi udžbenici za prvi razred su novi te se ne mogu koristiti oni prethodnih generacija.

Svim budućim učenicima želimo dobrodošlicu u Gimnaziju Karlovac.

Denis Plavetić, prof. savjetnik

upisni koordinator