Dragi roditelji i budući učenici naše škole,

Dana 10. srpnja 2017. zaključao se odabir obrazovnih programa te je učenicima omogućen ispis Prijavnice. Prijavnicu treba dostaviti u osnovnu školu koju je učenik pohađao do 12. srpnja 2017. i nakon što to razrednici evidentiraju, učenicima će u sustavu pisati da su ostvarili uvjete za upis.

Dana 13. srpnja 2017. u sustavu  NISpuSŠ objavit će se konačne ljestvice poretka (u 12.00h) nakon čega će na kartici Moj odabir biti omogućen dohvat Upisnice.

Učenici koji su stekli pravo upisa u Gimnaziju Karlovac moraju se službeno doći upisati u petak, 14. srpnja 2017. od 8 do 13 sati.

Za upis u prvi razred učenici trebaju donijeti:

- Upisnicu koju će sami isprinati iz sustava upisi.hr (moći će se preuzeti iz sustava NISpuSŠ nakon što rezultati upisa postanu službeni). Upisnicu moraju supotpisati učenik i roditelj. Molimo vas da dopišete podatke koje sustav neće povući poput adrese, zanimanja roditelja itd.

- dokumentaciju na temelju koje su dobili dodatne bodove (zdravstvene teskoće, socijalni status, invaliditet…) tj. onu dokumentaciju koju su razrednici u osnovnim školama ručno unosili u sustav. Ovo se ne odnosi na bodove/direktan upis koje je sustav sam povukao (npr. državna natjecanja).

Nije potrebno nositi svjedodžbe, domovnicu ili rodni list. Za upis također nije potrebna potvrda liječnika školske medicine o nepostojanju zdravstvenih kontraindikacija.

Popis učenika koji su stekli pravo upisa objavit ćemo u četvrtak iza 12.00, a raspored učenika po razrednim odjelima drugi tjedan.

Svim budućim učenicima želimo dobrodošlicu u Gimnaziju Karlovac.

Denis Plavetić, prof.

upisni koordinator