U naredna dva tjedna očekuje nas školski malonogometni turnir u kojemu se natječe šesnaest razreda. Tokom ovoga tjedna svaki će se dan igrati utakmice u kojima ćemo iz svake generacije dobiti po jednog polufinalista. U utorak igraju prvi razredi. U srijedu će snage odmjeriti treći razredi. Za četvrtfinale borit će se 3. A i 3. F te 3. C i 3. E. Četvrtak donosi okršaj maturanata, a u petak doznajemo polufinaliste iz drugih razreda. Utakmice za četvrtfinale u četvrtak igraju 4. A protiv 4. B te 4. F protiv 4. E. U petak se natječu 2. E protiv 2. F i 2. A kojima je suparnik 2. D razred. U polufinalu igraju prvi s drugim razredima, a treći s četvrtima. Polufinale i finale održat će se idući tjedan.

 

4. travnja 2017.

Prvi dan turnira snage su odmjerili prvi razredi dok su 3. E i 3. B odigrali kvalifikacije za pretkolo. U pretkolu su 1. F i 1. D razredi odigrali 3:2. Strijelci za 1. F bili su Vrane, Lipovac i Vuković koji je zabio i autogol. Strijelac za 1. D bio je Banjavčić. Četvrtfinalni susret između 1. F i 1. E završio je rezultatom 0:0, a na krilima Šebalja 1. E razred penalima je izborio polufinale. U kvalifikacijskom susretu između 3. E i 3. B uvjerljivo je slavio 3. E rezultatom 4:0. Strijelci su bili Mihalić, Vranić, Mihovilović i Žgela.

nog1dnog1e

nog1f

 

 

 

 

5. travnja 2017.

Jučerašnji nogometni susret iznjedrio je polufinaliste u kategoriji trećih razreda. Prošlogodišnji prvak 3. C pobijedio je 3. E razred rezultatom 2:1. Nakon pogotka Vranića i vodstva 3. E pobjedu 3. C donijeli su Mauzer i Ribičić. Susret 3. A i 3. F nije odigran jer je 3. F odustao zbog čega se odmah igralo četvrtfinale između 3. C i 3. A. Hat-trick Vrbetića i dva pogotka Milovca osigurali su polufinale 3. C razredu rezultatom 5:2.