Nakon objave konačnih ljestvica poretka, učenicima je omogućen dohvat Upisnice na kartici 'Moji rezultati'. Upisnicu treba isprintati te unijeti sve potrebne podatke koji nisu na njoj automatski popunjeni, potom je potpisati i učitati u sustav ili dostaviti u Gimnaziju Karlovac.

 

Dakle, dva su načina dostave Upisnice:

A) Učitati je u sustav. Upisni koordinator Gimnazije Karlovac će istu pregledati i, ako je ispravna, verificirati u sustavu. Učenik može status verifikacije upisnice pratiti na svom sučelju na kartici 'Moji rezultati'. Rok koje je zadala škola je ponedjeljak 11. srpnja 2022. do 13 sati te vas molimo da se dokumenti do tada učitaju kako bismo imali dovoljno vremena sve provjeriti. Također, molimo da kod odabira drugog stranog jezika (opća i jezična gimnazija) zaokružite njemački jezik početni ili napredni ako vam na Upisinici stoje oba odabira.

U ovom slučaju nije potrebno dolaziti osobno u Školu, već samo provjeriti je li škola verificirala podatke.

 

B) Osobno donijeti Upisnicu u ponedjeljak, 11. srpnja 2022. od 8 do 13 sati u učionicu broj 9 (prizemlje lijevo). Škola će potom Upisnicu učitati u sustav i verificirati podatke.

 

Zbog velikog broja upisanih učenika, molimo vas da, ako je moguće, Upisnicu ne donosite, već da je samostalno učitate u sustav. Hvala na razumijevanju.