Dragi učenici,

Početkom drugog polugodišta nastavljamo planiranim aktivnostima vezanim uz proslavu 250 godina postojanja naše škole. Preostale su tri manifestacije – dvije povezane ( Noć muzeja i suradnja najstarijih gimnazija ), krajem siječnja, i svečana akademija, krajem veljače. Obavijest koja slijedi odnosi se na učenike uključene u pokretanje projekta suradnje najstarijih gimnazija.

Sutra, 17.siječnja 2017.g., održat ćemo sastanak učenika-domaćina u učionici br.4 ( Mala škola ), s početkom u 13:30 sati, kako bismo vas upoznali s imenima učenika koje primate, vremenikom  dvodnevnih aktivnosti, obvezama prema gostima, ali i pravima koja proizlaze iz navedenog (oslobođeni pohađanja nastave u petak i provjere znanja u ponedjeljak ).

Popis učenika bit će izložen u zbornici kako bi predmetni nastavnici znali koji učenici mogu otići sa 7.sata.

Ovim putem pozivamo učenike koji mogu ugostiti mladiće ( tražimo smještaj za 17 mladića ) da se priključe sastanku. Ti učenici moraju se javiti predmetnim nastavnicima kao bismo regulirali izostanak sa 7.sata.

Veliko hvala svim učenicima – domaćinima! Sigurni smo da će tih dana početi nova prijateljstva koja će obogatiti vaše živote!

                                                                                                                    Vaš ravnatelj

U Karlovcu, 16.siječnja 2017.god.